Najmlađa Kardashianka prekinula s reperom: Kylie Jenner i Travis Scott dogovaraju starateljstvo nad kćerkicom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt7nGKenGkv/

Najmlađa Kardashianka i ujedno najmlađa milijarderka, Kylie Jenner ponovo nema sreće u ljubavi. Nakon dvije godine veze raskinula je s mladim reperom Travisom Scottom, s kojim ima kćerkicu Stormi. Kako to pištu strani mediji par je već neko vrijeme imao problema u svom odnosu, a uprkos velikoj volji da riješe nesuglasice, čini se da ipak nisu uspjeli.

View this post on Instagram

sweetest love I’ve ever known 💙

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Nakon što su provodili mnogo vremena razdvojeni odlučili su da je najbolje da se maknu jedno od drugog, a i dogovorili su se kako je najbolje da dijele starateljstvo nad kćerkom. Dogovor su postigli bez odlaska advokatima i na sud. Kako navode bliski prijatelji slavnog para, Kylie i Travis već su nekoliko puta prekidali, ali malo je izgledno da će se ovoga puta pomiriti.

View this post on Instagram

🏆

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti