Nikolina Kovač otkrila kako podnosi trudnoću

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Nikolina Kovač i njen suprug Saša uskoro će dobiti drugo dijete, a Nikolina je za srbijanske medije otkrila kako podnosi trudnoću. 

– Osjećam se baš dobro, trudno kako se kaže. S obzirom na to da mi se do šestog mjeseca nije toliko nazirao stomak nastupala sam i bila aktivna. No, sada je već drugačije. Ne mogu da se namjestim kada legnem da spavam. Prosto osjećam da sam trudna, sama sam sebi teža – rekla je Nikolina kroz smijeh za Pink.rs.

Nikolina je otkrila da se njen sin Nikolaj izuzetno raduje što će dobiti sestru. 

– Kada je bio manji i kada su ga pitali šta bi volio da mu mama rodi govorio je da samo sestra dolazi u obzir. Negdje smo svi priželjkivali djevojčicu, ali šalu na stranu, najbitnije je da sve bude dobro, nije nam bitan pol – rekla je ona. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti