Zaručio se turski zavodnik iz serije „Snaha“

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Serija „Snaha“ stekla je veliku popularnost u našoj zemlji, a samim tim i glumci koji su u ovoj seriji. Iako nije glumio u trećoj sezoni ove popularne serije Berkay Hardal, koji je glumio Murata Borana,  ostao je popularan, kako u Turskoj tako i u BiH. Nesuđeni nogometaš prije godinu dana bio je u vezi s kolegicom Hirom Koyuncuoğlu koja je glumila sluškinju Bade u porodici Boran. Trzavice i na samom kraju raskid krenule su nakon što je Berkay dobio glavnu ulogu u seriji ‘Kardes Çocuklari’, gdje mu je partnerica Afra Saraçoglu. Naime, Hira je čula glasine da je Berkay vara s kolegicom Afrom, koja u Turskoj i nije na najboljem glasu, a poznata je po tome što rado zavodi kolege sa seta. Prvi put su se razišli jer je se on upustio u romansu s glumicom Gülper Özdemir, s kojom je tada snimao, a Hiru je ostavio zbog nje. Za Hiru Koyuncuoğlu je govorio da mu je uz majku najvažnija žena na svijetu.

View this post on Instagram

lost but now I am found

A post shared by Dilan Hardal (@dilantelkok) on

No, nakon svega ovoga, mladi glumac je iznenadio svoje pratitelje na Instagramu kada je objavio da se zaručio s glumicom Dilan Telkök. Pored fotografije na kojoj pokazuju svoju sreću zbog te velike vijesti napisao je: „Dok ne ostanem bez daha, obećavam“. Ni lijepa 24-godišnjakinja na svom je Instagramu podijelila sretnu vijest koju su odmah prenijeli turski mediji. Prema njihovim pisanjima par već neko vrijeme živi zajedno a ceremoniju zaruka upriličili su uz prijatelje i najbliže članove porodice.

View this post on Instagram

Nefesim kesilene kadar, söz veriyorum

A post shared by Berkay Hardal (@berkayhardal) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti