Film s Megan Fox zaradio tek 9.000 dolara, dok “Jokerova” zarada prelazi 90 miliona

Piše: Redakcija

Novi film Jamesa Franca i Megan Fox mogao bi biti film najgoreg filmskog ostvarenje  2019, iako do kraja godine imamo još tri mjeseca! Film “Zeroville” je tokom premijernog vikenda u Americi bio prikazan u 80 kino sala, a zaradio je 8.900 dolara. Poređenja radi, tokom svog premijernog vikenda je “Joker” zaradio 93,5 miliona dolara.

 
Ovaj film je sniman, sa povremenim prekidima zbog kreativnih razlika i raznih drugih problema, još od 2014. godine! Zasnovan na romanu Stevea Ericksona prati studenta arhitekture i zaljubljenika u film, koji putuje u Hollywood i završava u filmskoj industriji nakon što ga pomiješaju s članom “Mensonove porodice”.

Pored Jamesa Franca, koji igra glavnu ulogu, tu su još njegov brat Dave Franco, komičari Seth Rogen i Will Ferrell, ali i filmska ljepotica Megan Fox.

Uzalud što je jaka glumačka ekipa, kada kritičari kažu da je film očajan, a cifre sa blagajni to i dokazuju!

Pogledajte trailer za film: 

Pogledajte i trailer za film o kojem bruji cijeli svijet: 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti