Novosti

Potpuna transformacija Jelene Karleuše: Ova godina je bila pogubna, na svaki mogući način užasna

Poznata pjevačica Jelena Karleuša oduševila je pratitelje kada je na Instagram profilu pokazala svoju novu liniju. Naime, Jelena je objavila snimak na kojem je u uskom pink trikou. 

– Nakon dužeg vremena borbe s kilogramima i konzumiranja nekvalitetne hrane, moje tijelo izgleda sve bolje. Ova godina je bila pogubna, na svaki mogući način užasna i samo sam se prepustila. No, sada je vrijeme da preuzmem kontrolu nad svojim životom, tijelom i zdravljem. Moja nutrucionistkinja Ana je zaista nevjerovatna – napisala je, između ostalog, Jelena i najavila još bolje rezultate. 

Pogledajte kako Jelena izgleda. 

No, Jelena nije jedina u porodici koja je na posebnom režimu ishrane. Naime, ona je nedavno na Instagramu otkrila da računa o tome šta jede vodi i njena mlađa kćerka. 

– Nika kod nutricioniste. Za djecu se primjenjuje zdrav način ishrane, a ne dijeta i gladovanje. Fast food, slatkiši, grickalice i gazirani sokovi zamjenjuju se balansiranim, raznovrsnim jelovnikom koji je jako bitan za zdravlje i imunitet djeteta – napisala je Jelena uz Nikinu fotografiju. 

Pratite nas na društvenim mrežama