Potpuna transformacija Jelene Karleuše: Ova godina je bila pogubna, na svaki mogući način užasna

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Jelena Karleuša oduševila je pratitelje kada je na Instagram profilu pokazala svoju novu liniju. Naime, Jelena je objavila snimak na kojem je u uskom pink trikou. 

– Nakon dužeg vremena borbe s kilogramima i konzumiranja nekvalitetne hrane, moje tijelo izgleda sve bolje. Ova godina je bila pogubna, na svaki mogući način užasna i samo sam se prepustila. No, sada je vrijeme da preuzmem kontrolu nad svojim životom, tijelom i zdravljem. Moja nutrucionistkinja Ana je zaista nevjerovatna – napisala je, između ostalog, Jelena i najavila još bolje rezultate. 

Pogledajte kako Jelena izgleda. 

No, Jelena nije jedina u porodici koja je na posebnom režimu ishrane. Naime, ona je nedavno na Instagramu otkrila da računa o tome šta jede vodi i njena mlađa kćerka. 

– Nika kod nutricioniste. Za djecu se primjenjuje zdrav način ishrane, a ne dijeta i gladovanje. Fast food, slatkiši, grickalice i gazirani sokovi zamjenjuju se balansiranim, raznovrsnim jelovnikom koji je jako bitan za zdravlje i imunitet djeteta – napisala je Jelena uz Nikinu fotografiju. 

Pročitajte još