Naomi Campbell blizu pedesete godine progovorila o majčinstvu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btg0CEaH-ZN/

Jedna od najpoznatijih manekenki ikad, Naomi Campbell, uskoro će napuniti pedeset godina, no čini se kako o porodičnom životu još uvijek ne razmišlja. Nikada se nije udavala, a vjerujemo da mnogi ni ne znaju s kime je sve bila u vezi.

View this post on Instagram

Classic me 🖤🖤

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Liam Payne, Leonardo DiCaprio i Eric Clapton samo su neki od njenih bivših, no očigledno niko nije bio dovoljno dobar da se zadrži u njenom životu.

Sada je Crna pantera u intervjuu za WSJ Magazin otvoreno progovorila o planovima kada je porodični život u pitanju. Priznala je kako se još uvijek ne vidi u ulozi majke te je na pitanje o tome kada će roditi odgovorila:

– Ne još. Vidjet ću šta mi svemir donese. 

View this post on Instagram

Weekend in #mycalvins 🖤 @calvinklein

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Progovorila je i o svom solo životu nakon što je hodala s muškarcima visokih profila.

– To što sam sama ne znači da sam usamljena. Nemam vremena da bi mi bilo dosadno i nemam vremena da budem usamljena – rekla je. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti