Holivudska glumica otkrila tajnu uspješnog braka, te priznala kakva je u ulozi majke

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Reese Witherspoon, koja ne prestaje nizati uspjehe, našla se na naslovnici posljednjeg izdanja Harper’s Bazaara. Za ovu prigodu glumica je pozirala sa zmijom, bijelim mišem ali i paukom, ali kako je i sama rekla ima veći strah od penjanja na zgradu nego od insekata. U svom velikom intervjuu za ovaj magazin otkrila je i detalje o svom privatnom životu.

Reese Witherspoon ne prestaje nizati uspjehe, a njena produkcijska kuća priprema nove filmske poslastice, književni klub otkriva nove hit uretke, a njene uloge u serijama „Male laži“, ali i „The Morning Show“ publika, ali i kritičari ne prestaju hvaliti. Sve ovo bio je veliki povod za fotoshooting i intervju koji je dala za Harper’s Bazaar. Pred foto objektiv hrabro je stala s paukom, zlatnim bubama, bijelim mišem, te velikom zmijom. Ipak, najveći strah proživjela je kada se morala, po zamisli fotografa, popeti na jednu zgradu i tamo pozirati.

U svom intervjuu osim posla glumica se dotakla i divije stvari koje najviše zanimanju njene obožavatelje, a riječ je o braku s Jimom Tothom te odgoju djece.

View this post on Instagram

The best gig I ever landed! ❤️ #momlife

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

– Kao mama pomalo sam otkačena. Volim se glupirati, plesati uokolo, pričati im viceve, no, kada je riječ o odlasku u krevet, kao i o tome jesu li svi oprali zube ujutro i navečer, tu sam poprilično stroga. Kada imaš djecu u glavi ti je niz stvari koje trebaš obaviti kada završiš sa poslom. Kada su mali, jesu li okupani i siti, no kada odrastu počneš se pitati gdje su nestali tvoji vlastiti snovi i ciljevi. Moj sin je zaljubljen u muziku i trenutno pokušavamo shvatiti što doista želi raditi – želi biti kreativac ili biznismen. Naravno, konačna odluka je na njima, no uvijek ću im pokušati dati najbolji savjet. Ja sam, hajmo reći, njihov menadžer- otkrila je.

Kada je riječ o njenom osmogodišnjem braku s Jimom Tothom, Reese Witherspoon kaže: „Nemam odgovor na pitanje koja je tajna sretnog braka. Možda da u pravom partnerstvu, onom iskrenom, ljudi moraju cijeniti sve. Ja imam supruga koji podržava moje snove i ideje i pomaže mi u svemu. Prava sam sretnica!“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti