Angelina Jolie u sjeni kćerke: Ovaj put svi su gledali u Zaharu

Piše: Redakcija

Angelina Jolie promovira novi film, pa je stigla i u London. Na britanskoj premijeri nastavka jednog od najgledanijih Angelininih filmova oči prisutnih bile su uprte u slavnu glumicu, ali ništa manje pažnje nisu privukla ni njena djeca, kojoj očigledno nije bilo dosta crvenog tepiha u Americi, pa su s mamom još prošetali ispred više desetina paparazza.

Angelina je izgleda sjajno, obukla je bijelu haljinu modne kuće Ralph & Russo Couture, ukrašenu brojnim srebrnim perlicama i zlatnim detaljima. Najinteresantniji detalj ove toalete je lagani plašt, koji joj prekriva i ruke i koji je protkan srebrnim nitima. Glumica nije pokazala obuću, za koju ne sumnjamo da je izgledala spektakularno, ali je to nadoknadila fenomenalnim nakitom: efektnim visećim minđušama.

Ipak, predstavnici medija bili su posebno zainteresirani za Angelininu pratnju, koju su ovog puta činili: Vivienne (11), Zahara (14), Shiloh (13) i Knox (11).

Dok su njene mlađe sestre i brat bili krajnje ležerno obučeni, Zahara je svoj zadatak da se dotjera za crveni tepih shvatila veoma ozbiljno, pa je obukla balsku haljinu crne boje, protkanu srebrnim nitima. Tu je i crni pojas koji naglašava figuru, slojevi i slojevi tila i stav prave zvijezde! Zanimljivo je da je ona, za razliku od ostale Angelinine djece, pravila majci društvo na svakoj premijeri ovog filma dosad.

AFP

AFP

AFP

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti