Novosti

Angelina Jolie u sjeni kćerke: Ovaj put svi su gledali u Zaharu

Angelina Jolie promovira novi film, pa je stigla i u London. Na britanskoj premijeri nastavka jednog od najgledanijih Angelininih filmova oči prisutnih bile su uprte u slavnu glumicu, ali ništa manje pažnje nisu privukla ni njena djeca, kojoj očigledno nije bilo dosta crvenog tepiha u Americi, pa su s mamom još prošetali ispred više desetina paparazza.

Angelina je izgleda sjajno, obukla je bijelu haljinu modne kuće Ralph & Russo Couture, ukrašenu brojnim srebrnim perlicama i zlatnim detaljima. Najinteresantniji detalj ove toalete je lagani plašt, koji joj prekriva i ruke i koji je protkan srebrnim nitima. Glumica nije pokazala obuću, za koju ne sumnjamo da je izgledala spektakularno, ali je to nadoknadila fenomenalnim nakitom: efektnim visećim minđušama.

Ipak, predstavnici medija bili su posebno zainteresirani za Angelininu pratnju, koju su ovog puta činili: Vivienne (11), Zahara (14), Shiloh (13) i Knox (11).

Dok su njene mlađe sestre i brat bili krajnje ležerno obučeni, Zahara je svoj zadatak da se dotjera za crveni tepih shvatila veoma ozbiljno, pa je obukla balsku haljinu crne boje, protkanu srebrnim nitima. Tu je i crni pojas koji naglašava figuru, slojevi i slojevi tila i stav prave zvijezde! Zanimljivo je da je ona, za razliku od ostale Angelinine djece, pravila majci društvo na svakoj premijeri ovog filma dosad.

AFP

AFP

AFP

 

Pratite nas na društvenim mrežama