Nakon raskida: Milica Todorović se suočila sa zdravstvenim problemima

Piše: Redakcija

Kako prenose srbijanski mediji, poznata pjevačica Milica Todorović se suočila sa zdravstvenim problemima. Naime, Milici je, navodno, nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom Milošem Paunovićem proradila štitna žlijezda. 

– Razlog su svakodnevni stres, nespavanje i neredovna ishrana. Koji to pjevač redovno spava ili jede? Trebalo bi da promijeni svoje životne navike iz korijena, da se više posveti fizičkoj aktivnosti. Sve to je, naravno, veoma teško s obzirom na to da se bavi poslom kojim se bavi. I ovaj raskid s Milošem joj je teško pao, trebat će joj vremena da stres svede na nulu i odredi prioritete. Uspjeće ona jer sve okreće na šalu – rekao je izvor blizak pjevačici, a prenosi “Story.rs”. 

Podsjećamo, Milica i Miloš su raskinuli nakon više od pet godina veze. 

https://www.instagram.com/p/BIZy-Z8AJjz/?utm_source=ig_embed

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti