Novosti

Šestogodišnja Blankica: Anabela otkrila šta je nju i Andreja kćerka zamolila nakon razvoda

Poznata pjevačica Anabela Bukva i Andrej Atijas nedavno su otkrili da su se razveli,  a Anabela je sada za magazin “Hello” govorila o tome kako je sve to podnijela njihova kćerka Blankica. 

– Teško joj je sve to palo jer je veoma vezana za oca. Andrej je tata koji se igrao s lutkicama i bio mušterija u njenom frizerskom salonu. Pošto sam ja zbog posla često putovala, on ju je čuvao i nikada nije imao problem da se spusti na nivo djeteta. Blankicu je mnogo pogodio njegov nagli odlazak u Sarajevo. Ono što se dogodilo između nas dvoje joj je toliko teško palo jer je i ona to procesuirala dvije godine. Nismo krili da imamo probleme, to se, na kraju krajeva, i ne može sakriti. Bili smo napeti, nismo uvijek funkcionirali. Iako ima samo šest godina, Blankica je inteligentno dijete koje ne možete da pravite blesavim. Samo je zamolila da mama i tata ostanu prijatelji, a ja sam obećala da će biti tako – rekla je Anabela. 

View this post on Instagram

💃💃

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Za naš magazin je o razvodu govorio Andrej. 

– Našem braku ništa nije presudilo. Nisu kod nas bili ono standardni razlozi tipa neko je nekog prevario pa kao to je na kraju presudilo. Ne, kod nas je to malo duže trajalo, ne mogu reći od samog početka da su krenuli da nam kvare vezu i novinari i svi koji su se miješali u naš brak, mi smo se izborili s tim, ja sam bio neko ko nije bio svjestan te vrste medijskog utjecaja, do tada sam komunicirao s medijima kroz kompaniju koja ima potpuno drugi oblik komuniciranja s medijima. I kad sam ušao u taj svijet, mislio sam da ću se snaći, međutim, to sve me jako zbunilo, sve je bilo tako ubrzano. Ali, prilagodio sam se  tome, uspjeli smo da sve prevaziđemo – rekao je on.