Aleksandra Živojinović: Novi biznis poznate pjevačice

Piše: Redakcija

Poznata pjevačica Aleksandra Živojinović i njen suprug Filip su se krajem prošle godine uselili u kuću na Bežanijskoj kosi, a kako prenose srbijanski mediji, pjevačica će stari stan iskoristiti za pokretanje novog biznisa. Naime, kako prenosi “Alo!”, Aleksandra je odlučila da renovira svoj djevojački stan,  te da ga izdaje. 

– Prija je prije pet godina kupila stan do 100 kvadrata na Voždovcu u koji se Filip uselio brzo nakon što su počeli da se zabavljaju. Tu su proveli najljepše trenutke kao zaljubljeni par – rekao je izvor blizak pjevačici i otkrio da je ona prvobitno namjeravala  da stan proda, te da te pare uloži u karijeru. 

No, ubrzo je promijenila planove, 

– Aleksandra je odredila okvirni budžet od 20 hiljada eura, a ta cifra nije pretjerana, budući da zamjena kompletne keramike samo u kupatilu može da košta nekoliko hiljada, Prija će angažovati firmu koja joj je renovirala kuću na Bežanijskoj kosi jer je s njima imala odličnu saradnju. Oni su ispoštovali sve rokove i budući da planira da od stana napravi luksuzni dom, odgovara joj to što zna da izvođači radova koriste najkvalitetnije materijale i najsavremenije metode izrade – dodao je izvor. 

Dom u kojem sada žive Filip i Aleksandra su kupili za 53o hiljada eura. 

Pročitajte još