Prvo Jennifer, pa sad Justin Bieber plaćaju zbog kršenja autorskih prava

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxuiTcLnTWO/

Agencija za fotografije Splash News and Picture Agency tužila je nedavno JLo zbog kršenja autorskih prava. Naime, pjevačica je prije dvije godine objavila jednu fotku na svom Instagramu bez da je tražila dozvolu agencije. 

Riječ je o fotki na kojoj ona i zaručnik Alex Rodriguez šetaju ulicama New Yorka, a navodno agenciji mora platiti 150.000 dolara.

Sada se slična stvar dogodila i kanadskoj zvijezdi Justinu Bieberu. Naime, fotograf Robert Barbera ga tuži jer je objavio njegovu fotku bez dozvole, iako se na njoj nalaze Bieber i njegov prijatelj Rich Wilkerson. 

View this post on Instagram

Me and my guy @richwilkersonjr

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pjevač je sliku objavio u martu ove godine, a cijena koju fotograf traži od Biebera i dalje nije poznata, no sigurni smo da će biti paprena. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti