Gosti su stigli na Nadalovu svadbu, otkriveno kakvu vjenčanicu nosi Mery

Piše: Redakcija

Gosti su stigli na vjenčanje Rafaela Nadala i njegove izabranice Marie Xisce Perello na tvrđavi “La Fortaleza” koja se nalazi na najvećem španskom otoku Mallorci. Kako su mediji i pisali, među zvanicama je i bivši španski kralj Juan Carlos Carlos I. Na ceremoniji je viđen je Feliciano Lopez koji je došao u pratnji supruge Sandre Gago. 

Nedavno penzionirani španski teniski as David Ferrer također se pojavio sa suprugom Martom Tornel. Na Mallorcu je stigao i Nadalov stric Toni, koji ga je svojevremeno trenirao. 

https://www.instagram.com/p/B3zZqZnikmG/

Iako su mladenci zahtjevali apsolutnu privatnost, te zabranili korištenje mobitela i dronova, detalji sa vjenčanja kao i fotografije već su se počele pojavljivati.

Na Instagramu se pojavila i fotografija navodne vjenčanice koju Nadalova izbranica nosi.

View this post on Instagram

Detalle del vestido de Mery Perelló en si boda de hoy con @rafaelnadal creación de @rosaclara . La novia ha lucido un elegante y sofisticado diseño de alta costura de líneas puras y delicadas. El cuerpo, de escote caja y manga larga, está realizado en encaje francés, inspirado en el movimiento artístico Art Déco, compuesto por motivos gráficos y florales. Está bordado a mano, de manera meticulosa con micropedrería incrustada en el dibujo. La falda, de línea evasé, confeccionada en crepe de seda natural, incorpora una ligera sobrecola extraíble. Completa su look nupcial con un sutil velo de tul en seda natural. El vestido ha sido elaborado en el Atelier de Rosa Clará con un trabajo de excepcional técnica y artesanía.#bodarafanadal #vestidomeryperelló #tenis #bridal #weeding #bridal #bridaldress #bodarafanadal

A post shared by 55cosasbonitas (@55cosasbonitas) on

– Detalj haljine Mery Perelló na današnjem vjenčanju s Rafaelom Nadalom. Nevjesta je nosila elegantan i profinjen couture dizajn čistih i osjetljivih linija. Tijelo, s dekolteom i dugim rukavima, izrađeno je u francuskoj čipki, nadahnuto umjetničkim pokretom Art Deco, sastavljenim od grafičkih i cvjetnih motiva. Vezena je ručno, pažljivo i mikro kamenčićima ugrađenim u crtež. Suknja, evasé linija, izrađena od prirodne svile, uključuje lagani kaput koji se skida. Haljina je napravljena u ateljeu Rosa Clará s djelom iznimne tehnike i izrade – stoji u opisu fotografije na kojoj je haljina. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti