Potresna priča slavne glumice: Bila je žrtva silovanja od svoje pete godine

Piše: Redakcija

Slavna glumica, 54-godišnja Teri Hatcher, dugi niz godina čuvala je u sebi veliku tajnu. Naime, kao djevojčica je bila zlostavljana, a nad njom je bludničio njen ujak. Scene kojih se nerado prisjeća događale su se u razdoblju između njezine pete i devete godine, a prije deset godina o svemu je progovorila za Vanity Fair i otkrila da se tek 2002. godine dovoljno ohrabrila i odlučila svjedočiti protiv ujaka Richarda Hayesa Stonea.

– Potisnula sam svoja sjećanja sve dok u novinama nisam pročitala da se ubila jedna 14-godišnjakinja koju je moj ujak silovao. Mogla sam osjetiti bol te tinejdžerke i nisam mogla dopustiti da Stone prođe nekažnjeno – ispričala je Teri.

Kazala je i kako je i sama razmišljala o samoubistvu, jer se stidila i mislila da je ona kriva za sve što joj se izdešavalo. Nakon što je na sudu u Santa Clari ispričala što joj se događalo, njen ujak osuđen je na 14 godina zatvora. Šest godina kasnije, preminuo je u zatvoru, dok je služio kaznu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti