Nove optužbe na račun slavne glumice: Prijeti joj 40 godina zatvora

Piše: Redakcija

AFP

Nakon što je 55-godišnja glumica Lori Loughlin, početkom aprila optužena zbog plaćanja posrednicima koji su krivotvorili dokumente njene kćeri, uključujući i ispitne rezultate, kako bi 19-godišnjakinja upisala prestižni fakultet, suočena je s novim optužbama zbog kojih bi se kazna mogla povećati, piše Yahoo Entertainment.

AFP

Naime, Lori i njezin suprug Mossimo Giannuli su uhapšeni zbog davanja mita u iznosu od pola milijuna dolara, nakon čega su se njihove kćeri Olivia i Bella navodno ispisale s prestižnog Univerziteta Južne Kalifornije (USC). Kako je tada tvrdio izvor blizak porodici, 19-godišnja Olivia i 20-godišnja Bella, bojale su se da bi postale žrtve vršnjačkog nasilja, pa su svojevoljno odlučile prestati pohađati spomenuti fakultet.

Sada ovaj skandal dobiva nastavak, jer su uslijedile nove optužbe. Naime, uz davanje mita zbog čega joj prijeti 40 godina zatvora, nova optužba odnosi se samo na roditelje, poput Lori i Mossima, koji su se po početnoj optužnici izjasnili kao nevini. Zbog toga im se previđa kazna do pet godina zatvora, tri godine nadzora nakon izlaska i novčana kazna u iznosu od 250 hiljada američkih dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti