Nakon što je vidio da je sretna: Muž poznate glumice hitno podnio zahtjev za razvod

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Nakon što je vidio da je njegova supruga Zooey Deschanel sretna te da je pronašla novu ljubav, Jacob Pechenik hitno je podnio zahtjev za razvod. U zahtjevu za služebnu rastavu naveo je da ga s suprugom dijele nepomirljive razlike. Dokumente je podnio prije dva dana u Los Angelesu, a kao datum razlaza u formularu je naveden 8. januar, piše “People”.

Zahtjev je podnesen samo dan nakon što je glumica javnosti priznala da je u romantičnoj vezi s poznatim TV licem “Lovca na nekretnine” Jonathanom Silverom Scottom objavivši njihovu zajedničku fotografiju. 

Zooey i Jacob u braku su bili četiri godine i imaju dvoje djece, kćerku Elsie i sina Charlieja. Navodno, otac je pristao na zajedničko starateljstvo nad djecom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti