Učiteljice koje je Severina javno optužila našle su se pred policijom

Piše: Redakcija

Nakon što je Severina Kojić prošle sedmice optužila dvije učiteljice da su zlostavljale njenog sina, one su se našle pred policijom gdje su dale iskaz. Iako s detaljima nisu htjele izlaziti u javnost, otkrile su kako su pod velikim stresom zbog velikog interesiranja javnosti za cijeli slučaj, piše “24sata.hr”. 

Navodno, škola je prijavila i Severinu, i to zbog zanemarivanja djeteta nekoliko puta. Pjevačica prijave nije opovrgnula, ali je odgovorila na njih. 

– Prema takvom tumačenju, sve zaposlene i radne žene koje imaju malu djecu, a posebno samohrane majke, nemarne su majke koje zlostavljaju i zanemaruju svoju djecu – rekla je prije nekoliko dana.

Podsjećamo, Severina je poslala i u otvoreno pismo u kojem je opisala, kako ona kaže, dramu koju proživljava ovih dana.  

– Iz navedenog jasno proizlazi – ja nisam nikada niti ću ikada zanemarivati svoje dijete, kao i da ga nisam iskoristila, prema navodima oca, za promociju svoje turneje, već sam shrvana od stalnih napada i podmetanja oca uz pomoć dijela sistema , koje traje sistemski i kontinuirano godinama, iznijela problem u javnost da se takve stvari više nikada ne dogode niti jednom djetetu i niti jednoj majci u istoj ili sličnoj situacij – stoji između ostalog u pismu. 

 

Pročitajte još