Hailey Baldwin prijeti Seleni Gomez

Piše: Redakcija

Selena Gomez snimila je dvije nove pjesme koje su podigle veliku prašinu, jer obožavatelji vjeruju da ih je pjevačica posvetila bivšem dečku Justinu Bieberu s kojim je bila u vezi šest godina. Prvo je objavila emotivnu baladu “Lose You to Love Me”, a onda i pjesmu “Look At Her Now”. U prvoj pjesmi u jednom stihu govori: “Obećao si mi svijet i pala sam na to. Stavila sam te na prvo mjesto i obožavao si to”. No, stih koji ju je posebno odao je: “Za dva mjeseca si nas zamijenio. Kao da je bilo lako.”  Naime, Justin je nakon dva mjeseca od prekida sa Selenom počeo izlaziti s Hailey Baldwin, a vjenčali su se prije nekoliko sedmica. 

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Stihove je preslušala i Hailey koja je Seleni uzvratila objavom na Instagram Storyju. Naime, objavila je da trenutno “I’ll kill you” , pjevačice Summer Walker, pa je svima odmah bilo jasno o čemu se radi.

https://www.instagram.com/p/BlZrDoygwt0/

Obožavatelji su ubrzo dali komentare podršku Seleni, ali i Justinu i Hailey. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti