Zajedno na dodjeli nagrada: Bradley Cooper ne skriva sreću u društvu preslatke kćerkice

Piše: Redakcija

AFP

Dok je mama Irina Shayk otputovala je na poslovni angažman, tata Bradley Cooper preuzeo obveze oko kćerkice Lee De Seine. Poznati glumac svoju je preslatku nasljednicu prvo izveo u šetnju gradom, a potom su zajedno otišli da pogledaju predstavu u Kennedy centru, koja je bila u takmičarskom dijelu za nagradu Mark Twain.

 

 Dotjeran u crnom odijelu, slavni tata nije skrivao sreću i zadovoljstvo, gledajući predstavu s kćerkicom. Svojoj dvogodišnjoj mezimici obukao je u haljinicu i sportski prsluk.

US actor Bradley Cooper watches the performance at the Kennedy Center for the Mark Twain Award for American Humor on October 27, 2019 in Washington, D.C. – This years’ award recipient is comedian Dave Chappelle. (Photo by Alex Edelman / AFP)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti