Ella Dvornik pokazala dio svog novog doma

Piše: Redakcija

Hrvatska blogerica Ella Dvornik u posljednjih nekoliko dana imala je pune ruke posla. Pored velike brige o svojoj dvogodišnjoj kćerci, mnogobrojnih poslovnih obaveza, ali i onih vezanih za trudnoću, Ella je zajedno sa suprugom preselila i njihov novi dom.

View this post on Instagram

Sretno sutra ljudi :))) #happymonday

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Već danima Ella Dvornik svojim obožavateljima na društvenim mrežama, žali se kako ima pune ruke posla zbog selidbe u njihov drugi dom. Naime, tročlana porodica, u kojoj je osim nje i njezin suprug Charles Pearce kao i dvogodišnja Balie Dee, uskoro će se povećati za još jednog člana, pa im je bio potreban i veći prostor.

Idealna lokacija, kao i potrebna kvadratura, već je pronađena, a sada je s obožavateljima podijelila i dijelić dnevnog boravka. Ono što je privuklo poglede jesu veliki prozori koji pržaju pogled na prekrasno dvorište, koje je idealno za porodično uživanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti