Caitlyn Jenner još uvijek na ratnoj nozi s Khloe Kardashian

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvJ-O4hF-NH/

Caitlyn Jenner je u posljednji tren otkazala dolazak na zabavu povodom otvaranja Seminole Hard Rock Hotela kako bi izbjegla neugodni susret s Khloe Kardashian.

Khloe se pojavila na događaju, a društvo su joj pravili Scott Disick i Sofia Richie.

Njihov je odnos narušen od 2017. kada je Caitlyn u memoarima ‘The Secrets of My Life’ opisala bivšu suprugu i Khloeinu majku Kris Jenner na ružan način.

Tenzije su ostale, što se najbolje vidjelo u realityju ‘Keeping Up With The Kardashians’ kada se Khloe protivila Kiminoj ideji da pozovu Caitlyn na tradicionalnu zabavu za Badnjak.

No, u maju je 35-godišnja Kardashianka rekla da se sasvim dobro slaže s Caitlyn.

– Bila je to borba za sve nas… Ne zato što je prošla kroz tranziciju, već samo zbog toga kako se tada ponijela prema nama – rekla je Khloe.

Inače, Jenner je jučer proslavila 70. rođendan, a na Instagramu se pohvalila raskošnim buketima koje je dobila od svoje porodice. Među njima je jedan od Khloe koja joj je čestitala i u ime svoje kćerkice True. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti