Otkriveno kako su Kate zvali na fakultetu

Piše: Redakcija

Kate Middleton ostvarila je san svake djevojčice i udala se za princa. Prva obična smrtnica koja se udala u kraljevskoj porodici princa je osvojila na fakultetu, gdje je odmah postala popularna.

Na fakultetu St. Andrews, koji su oboje pohađali, Kate je posjećivala prve zabave i odmah zaradila nadimak. Zbog fizičkog izgleda odmah su je prozvali Beautiful Kate ili Prelijepa Kate i po tom su je nadimku svi znali do kraja studija.

View this post on Instagram

Kate years ago!!! Always so pretty… . 😍🤩❤️😍🤩 . Kate anos atrás!!! Sempre tão linda… . #kensingtonpalace #royalfamilies #royalty #instaroyals #royalcrownupdates #royalfamily #royalcrownupdates #familiareal #britishroyalfamily #britishroyals #mountbattenwindsor #theroyalfamily #royalcrown #buckinghampalace #britishmonarchy #britishroyalty #houseofwindsor #TheBritishMonarchy #britishroyalfamily #katemiddleton #katemiddletonstyle #princewilliam #princewilliamdukeofcambridge #hrhprincewilliamofwales #dukeofcambridge #duchessofcambridge #hrhduchessofcambridge #CatherineElizabeth #DuchessOfCambridge #CatherineElizabethMiddleton #CatherineMiddleton #katemiddleton

A post shared by 👑 Royal Crown Updates 👑 (@royalcrownupdates) on

 
— Bila je visoka, vitka, guste tamne kose. Upravo je došla s ljetovanja pa je bila i preplanula, zelenih očiju. Najljepša na fakultetu. Odmah su počeli da je zovu Lijepa Kate — kažu oni koji su studirali sa princom i vojvotkinjom.

William i Kate prvo su bili prijatelji, a hemija je proradila nakon što ju je on vidio na modnoj reviji na kojoj je nosila potpuno providnu haljinu. 

https://www.instagram.com/p/B4OEwFGHM3b/

https://www.instagram.com/p/B4OE0VmHi15/

Pročitajte još