Lady Gaga u centru skandala: Za sve je kriva sedam metara duga haljina

Piše: Redakcija

Haljina koju je Lady Gaga nosila na ovogodišnjoj dodjeli “Golden Globe” nagrada, s potpisom čuvenog brenda “Valentino”, našla se u središtu skandala. Naime, Gaga je sedam metara dugu haljinu ostavila u hotelskoj sobi, a pronašla ju je spremačica, te pronađeni predmet prijavila menadžmentu hotela. Oni su preko policije kontaktirali pjevačicin tim ali im se niko nije javio, te su  haljinu vratili spremačici.

Razlog je svakako to što je pravilo hotela da predmet koji pronađu u sobama, a čiji se vlasnik u roku od 20 dana ne javi, pripada osobi koja ga je našla. Spremačica koja je pronašla haljinu ju je dala na aukciju, a problem je nastao kada su iz modne kuće “Valentino” tražili da se haljina povuče s aukciji ili će tužiti i hotel i spremačicu. 

Pogledajte o kojoj haljini je riječ.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti