Suprug Kim Kardashian svaki dan iznosi nove nebuloze zbog kojih ga ljudi žale

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bs8w5dQHsDT/

Nekad je bio najbolji reper na svijetu, lik čija je arogancija bila gotovo potpuno opravdana zbog genijalne muzike koju je radio i granica koje je pomicao u hip hopu i popu, frajer koji je sebe izjednačavao s Isusom i niko mu nije mogao zamjeriti. Sad je Kanye West izbacio novi album, “Jesus Is King”, inspiriran kršćanstvom i gospelom. Iako zvuči dobro i kritičari ga hvale, radi se zapravo o kršćanskom hip hopu. Ali uz taj solidan album, reper je, nažalost, nastavio pričati za medije i davati izjave zbog kojih se ponovo hvatamo za glavu i pitamo gdje je nestao dobar, stari Kanye.

U velikom intervjuu za radio Beats 1 priznao je kako je ovisan o seksu, kao i da je imao u najmanju ruku zanimljive zahtjeve za svoje saradnike na devetom studijskom albumu.

– U jednom sam trenutku rekao ljudima da ne prakticiraju predbračni seks dok rade na albumu. Onima koji su radili na nekim drugim projektima rekao sam: ‘Možeš li ostaviti sve i fokusirati se na ovo?’ Mislio sam, kad bismo se svi mogli fokusirati i postiti… Porodice koji se mole zajedno, ostaju zajedno – rekao je Kanye.

U drugom intervjuu izjavio je potpuno suludu stvar o američkoj Demokratskoj stranci.

– Isprali su nam mozak. Demokrati nas nagovaraju da glasamo za Demokrate dok nam dijele bonove za hranu. O čemu pričamo? Oružje u osamdesetima, odvlačenje očeva iz domova, Plan B, stišavanje naših glasova, tjeranje da abortiramo svoju djecu… Ne ubij – rekao je reper, koji je ove godine objavio kako je prešao na katoličanstvo.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti