Rođak slavne pjevačice nastradao u teškoj nesreći: Porodica moli za pomoć

Piše: Redakcija

Nakon što je njen rođak John Frederic (35) poginuo 26. oktobra u kada ga je nepoznati vozač udario automobilom, Nicole Scherzinger je zatražila pomoć od svojih pratitelja kako bi počinilac ovog djela bio pronađen.

Bivša članica grupe Pussycat dolls oglasila se na društvenim mrežama objavivši fotografiju svog rođaka, a u opisu je, između ostalog, napisala:

– Ovo je kao noćna mora iz koje nikad nećemo moći da se probudimo… — napisala je Nicole. 

– Moj dragi rođače, toliko te volim. Ovaj svijet je bio bolje mjesto s tobom i tvojim dobrim, kreativnim srcem. Nikad te nećemo zaboraviti i uvijek ćemo se nositi u nama.

Kako je pjevačica objasnila, do tragedije je došlo kada je neko udario autobilom pokojnog Johna i nastavio dalje, ne ukazavši mu pomoć.

– Moja porodica i ja molimo za bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u istrazi tragične smrti ovog nevjerovatnog čovjeka. Molim onog ko je ovo uradio da skupi dostojanstva i snage da se prijavi. Bog je pun ljubavi i Bog koji prašta, ali ja se molim za pravdu za John Boyja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti