Nakon turbulentnog razvoda, čeka četvrto dijete

Piše: Redakcija

Slavica i Bernie Ecclestone ponovo će uživati u ulogama djeda i bake. Naime, njihova mlađa kćerka Petra navodno čeka četvrto dijete sa zaručnikom Samom Palmerom. Bogata nasljednica trebala bi se udati za njega sljedeće godine, a vijest o prinovi otkrili su porodici i prijateljima nakon 12. tjedna trudnoće.

– Petra i Sam su oduševljeni. Oboje su porodični tipovi i djeci su raspravljali odmah na početku. Petra je rekla sestri Tamari i ocu Bernieju i svi su presretni – kazao je anonimni izvor zaThe Sun.

Tridesetogodišnjakinja je s Palmerom počela hodati nedugo nakon skandaloznog razvoda s Jamesom Stuntom s kojim je bila šest godina u braku. S njim ima kćerku Laviniju te dva sina blizanca, Andrewa i Jamesa.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti