Zdravko Čolić starijoj kćerki sve dopušta, dok je supruga strožija

Piše: Redakcija

Foto: AVAZ /Instagram

Zdravko Čolić je poznat u cijeloj regiji, ali privatni život drži daleko od očiju javnosti. Sa suprugom Aleksandrom je već 18 godina, ali nju se u javnosti može vidjeti izuzetno rijetko, a ista stvar je s njegovim kćerkama Unom i Larom.

Njegova starija kćerka Una nedavno je proslavila 18. rođendan, a s nekoliko fotki s proslave pohvalila se i na Instagramu, gdje je prati nešto više od 15 hiljada ljudi. 

View this post on Instagram

?❣️

A post shared by ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) on

– Una je dobro dijete. Odlična je u učenju i sve se dogovara s roditeljima. Majka je sestri i njoj toliko posvećena da prati svaki njihov korak. Una često izlazi u popularne klubove s vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih prijateljica – rekao je izvor blizak porodici Čolić za srbijanski Kurir.

Pritom dodaje da Una voli jesti u najbojim beogradskim restoranima, da se voli šminkati i fotografirati i da joj tata sve dopušta.

– Tata joj sve dopušta jer želi da njegova kćerka uživa u životu neopterećena njegovom karijerom – objasnio je.

U jednom intervjuu Zdravko Čolić je priznao da je jako popustljiv otac te istaknuo suprugu Sandru kao roditelja koji je zadužen za strogoću.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti