Američki glumac u humanoj misiji

Piše: Redakcija

Kako prenose strani mediji, slavni američki glumac Matthew McConaughey u petak je članovima organizacije za pomoć u katastrofama i grupi volontera pomagao u pripremi 800 obroka za kalifornijske vatrogasce koji su se danima borili s vatrenom stihijom, a pripremio je i dodatnih 800 obroka za mjesna prihvatilišta za beskućnike.

Njihov je angažman dio dobrotvorne kampanje volontera grupe ‘Wild Turkey Bourbon’ koja se svake godine organizira pod nazivom ‘Sa zahvalnošću’. Ove su godine volonteri u saradnji s članovima organizacija za pomoć u katastrofama ‘BBQ Relief’ odlučili pomoći kalifornijskim vatrogascima. Matthew McConaughey je kreativni direktor grupe ‘Wild Turkey Bourbon’ koja priprema jela s roštilja za potrebite, u ovom slučaju za vatrogasce koji se bore protiv požara u Kaliforniji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti