Kim Kardashian priznala kako se za godinu dana udebljala osam kilograma

Piše: Redakcija

AFP

Slavna reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty, Kim Kardashian, očigledno nije zadovoljna svojim novim izgledom. Otkrila je kako je za godinu dana dobila osam kilograma i kako ih planira što prije izgubiti, a sve ne bi li na svom rođendanu dogodine izgledala besprijekorno. Slavna Kardashianka je u jednom od svojih Instagram Storyja obožavateljima priznala kako se udebljala, rekavši kako je glavni krivac za to njena prehrana.

View this post on Instagram

Glow Worm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– Stvar je u tome kako se hranim. Vježbam, ali to je do moje prehrane – rekla je Kim tokom subotnjeg treninga u teretani, usmjerivši kameru na svoju privatnu trenericu Melissu Alcantaru koja vodi računa o tome da slavna reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda KKW Beauty uvijek bude u top formi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti