Adriana Lima u haljini koja je proglašena modnim promašajem

Piše: Redakcija

AFP

Adriana Lima pojavila se jučer na dodjeli nagrada Breakthrough Prize, poznatijoj kao Oskari nauke. U pitanju su nagrade koje se dodjeljuju naučnicima koji su najviše doprinijeli svjetskoj nauci u polju matematike, fundamentalne fizike i prirodnih nauka.

Ceremonija dodjele održana je u Kaliforniji, ona je okupila i brojne poznate ličnosti. Ova posljednja privukla je najviše pažnje, kao i uvijek, ali modni kritičari ovog puta nisu oduševljeni njenim izgledom.

AFP

Slavna manekenka pojavila se u asimetričnoj haljini bez jednog rukava, koja otkriva jedno rame, dio struka, a zahvaljujući dubokom šlicu i čitavu jednu nogu. Interesantan izbor, ali sudeći po onome što se može pročitati na modnim portalima, bivša supruga Marka Jarića zakasnila je nekoliko sezona i smatra se najvećim modnim promašajem u 2019. godini.

U pitanju je model ukrašen šljokicama, ima kićanku koja visi na sredini šlica, a tu je i neobičan porub na izrezu u predjelu struka.

 

Lima je ovu haljinu kombinovala sa sandalama crne boje i efektnim visećim naušnicama, a opredijelila se i za upečatljiv make-up, kojim dominira perfektno izvučen ajlajner.

https://www.instagram.com/p/B4cqhBZpekz/

Pročitajte još