John Travolta naplaćuje autograme i selfije

Piše: Redakcija

Ukoliko se dogodi da sretnete Johna Travoltu, možete poželjeti da se slikate s njim, a on vam poslije toga može ispostaviti račun. Slavni glumac čije je bogatstvo procijenjeno na 170 miliona dolara snimio je tokom više decenija duge karijere veliki broj uspješnih i odlično plaćenih filmova, a on i dalje vrijedno radi i sjajno zarađuje. Ipak, to ga ne spriječava da naplaćuje fotografisanje s fanovima!

Travolta je u Australiji prisustvovao konvenciji Supanova, namijenjenoj fanovima naučne fantastike, a mediji javljaju da je za fotografisanje s njim i njegov autogram potrebno izdvojiti 500 dolara, a samo selfi košta 250 dolara.

Iako ovo nije niska cijena, veliki broj obožavatelja poznatog glumca stajao je u redu kako bi ovjekovječio trenutak kada je stajao pored njega. Razumije se, na društvenim mrežama, naročito Twitteru, nižu se negativni komentari o ovom Travoltinom “poslovnom potezu”.

View this post on Instagram

Happy Birthday Olivia! All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

View this post on Instagram

Excited for tonight! #livinglegendsofaviation

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti