Novosti

Horoskop: Šutnja je jedno od tajnih oružja Škorpija

OVAN

 

21.III – 20.IV

 

Ljubav: Općenito, ulazite u veoma kreativnu i sretnu fazu, a to se povoljno odražava i  na vaš privatni život. Odnosi s osobom koju volite izvor su intenzivnog zadovoljstva.

 

Posao: Cijela sedmica je naročito dobra za poslove koje obavljate u timu. Inspirativni aspekti ukazuju na formiranje relacija koje će imati velikog značaja za poslovnu budućnost.

 

Zdravlje: Imate gotovo nepresušnu energiju.

 

 

BIK

 

21.IV – 22.V

 

Ljubav: Ako ste slobodni i želite da promijenite status, kao i u slučaju da ste imali ljubavnih problema, vrijeme je da se sve stabilizira. Zato, opušteno sačekajte svaki novi dan.

 

Posao: Dolazi cijeli niz povoljnosti za promjene koje odavno priželjkujete. Ako je do sada novac predstavljao najveći problem, čini se da dolaze bolja vremena i na tom planu.

 

Zdravlje: Ništa ne remeti vašu svakodnevicu.

 

 

BLIZANCI

 

23.V – 22.VI

 

Ljubav: Veza postaje sve bolja, čvršća i ljepša, a emocije sve snažnije. Ako ste sami, rađa se nova, dugotrajna ljubav, koja lako može postati „fatalna“. Ne krijete svoju sreću.

 

Posao: Možete očekivati izuzetnu finansijsku ekspanziju, kao i veliki uspjeh i dobitke, bez obzira na uloženi trud. Moguća je i posebna, veća, ali zaista zaslužena zarada.

 

Zdravlje: Češće izađite na čist zrak!

 

 

RAK

 

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Ono što je gotovo sigurno, jeste harmonija koja vlada u vašem ljubavnom  životu. Situacija postaje sve bolja, a relacije s osobom koju volite sve iskrenije, ljepše.

 

Posao: I na ovom planu možete biti spokojni. Očekuju vas dobri poslovni potezi, plodni ugovori koji obećavaju i više nego solidnu zaradu. Možete biti veoma zadovoljni.

 

Zdravlje: I dobra kondicija je veoma važna…

 

 

LAV

 

23.VII – 22.VIII

 

Ljubav: Imate popriličnog uspjeha na ljubavnom planu. Ako želite avanturu ili flert, ništa lakše za vas. U slučaju da volite samo jednu osobu, vaša velika želja se ispunjava…

 

Posao: Očekuju vas velike promjene i predan rad, ali već početkom sedmice možete računati na ostvarenje plana, naročito ako je povezan sa većom zaradom ili napredovanjem.

 

Zdravlje: Obavezno nađite vremena za rekreaciju.

 

 

DJEVICA

 

23.VIII – 22.IX

 

Ljubav: Romantični ste, kao malo kada. Posebno ste zadovoljni ako imate lijepu, dugu vezu. U slučaju da ste sami, gotovo je izvjesna neočekivana, ali lijepa i neobična ljubav.

 

Posao: Očekuju vas bitne promjene, na svu sreću, nabolje. Moguće je poslovno putovanje, ali i potpuna promjena posla ili sredine, čime biste bili, naprosto, oduševljeni.

 

Zdravlje: Sve je super, više uživajte…

 

 

VAGA

 

23.IX – 22.X

 

Ljubav: Strasti i osjećanja se rasplamsavaju. Ne trebate brinuti ili sumnjati u vjernost ili dobronamjernost osobe koju volite. Partner vas voli, cijelim svojim bićem je uz vas.

 

Posao: Mnogo slobodnije planirate nove poslove, pa čak i ulaganja u važan projekat. Do daljnjeg, jedan zanimljiv plan nije lako ostvariti, ali pritajite se, bar na neko vrijeme.

 

Zdravlje: Odlično, samo treba da se opustite.

 

 

ŠKORPIJA

 

23.X – 22.XI

Ljubav: Mnogo toga ovisi o vašoj spremnosti da popustite u (ne)realnim očekivanjima voljene osobe. Prilično ste neodlučni, kao da ne znate donijeti pravu, zrelu odluku…

 

Posao: Pomalo je smanjen vaš radni entuzijazam, a tu su i situacije koje vam pokušavaju nametnuti kolege. Pokušajte da radite, i da što manje vaš rezultat zavisi od drugih.

 

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja, čvrsti, okretni..

 

Upoznajte ih: Škorpije su, uglavnom, apsolutisti. Ova strana njihovog karaktera najviše dolazi do izražaja u ljubavi i prijateljstvu. Osjećanja, simpatije i antipatije kod njih se rađaju iz nesvjesnog, već pri prvom susretu. Nemaju predrasuda, često održavaju kontakte s osobama vrlo osobujnog karaktera ili aktivnosti. Drže se devize “sve ili ništa”. Šutnja je jedno od tajnih oružja Škorpija. Zavode snažnim erosom, dok ljubav kao i život općenito, vole iskusiti u potpunosti. Sve što je drugorazredno i otrcano Škorpijama ne odgovara , te im je uvijek potrebno mnogo novca. Međutim, mogu lako dići ruke od svega i živjeti vrlo skromno i povučeno. Kada je odjeća u pitanju, vole biti elegantne i neodoljive.

 

STRIJELAC

 

23.XI – 22.XII

 

Ljubav: Malo zastanite, napravite retrospektivu situacija kroz koje ste prolazili u posljednje vrijeme. Na toplinu i nježnost partnera možete računati ako ste u stabilnoj vezi.

 

Posao: Osjećate  potrebu da se, bar na neko vrijeme, distancirate od novih, odgovornih i zahtjevnijih poslova. Radite samo ono i onoliko koliko je, zaista, neophodno.

 

Zdravlje: Dobitna kombinacija: zdrava hrana i sport.

 

 

JARAC

 

23.XII – 21.I

 

Ljubav: Razgovor sa voljenom osobom,  susret ili zanimljiv događaj, natjerat će vas da donesete važnu odluku. Potpuno shvatate da je došlo vrijeme za još ljepše promjene…

 

Posao: Polako, ali sigurno, širite krug poslovnih poznanstava, što vam pomaže da lakše ostvarite određene ambicije, planove, uđete u novi posao ili znatno proširite postojeći.

 

Zdravlje: Forma na zavidnom nivou.

 

VODOLIJA

 

22.I – 19.II

 

Ljubav: U vašu intimu potajno se uvukla neizvjesnost. Ne znate šta da mislite, a još manje šta treba da uradite da biste bili još sretniji. Posebno ste “slabi” na jednu osobu.

 

Posao: Relacije sa jednom osobom, koja vama predstavlja autoritet, nisu  baš sjajne.  Razmislite o tome da li, i kako, trebate postići kompromis ili se na neko vrijeme povucite.

 

Zdravlje: Dobro bi vam došla rekreacija.

 

 

RIBE

 

20.II – 20.III

 

Ljubav: Najzad, dobijate odgovore na pitanja koja su, sve donedavno, raspirivala vašu znatiželju, ali i maštu. Iskren, opušten razgovor, zbližava vas s osobom koju volite.

 

Posao: Nepotrebno se opterećujete hladnim i suzdržanim odnosom između vas, šefova i nekoliko kolega.  Naravno, veze i poznanstva veoma su korisni za vaše samopouzdanje.

 

Zdravlje: Super se osjećate, sjajno izgledate…

 

Pratite nas na društvenim mrežama