Vin Diesel se dirljivom porukom prisjetio tragično preminulog prijatelja

Piše: Redakcija

Vin Diesel i Paul Walker bili su poput braće, zato nije čudno da se nakon njegove smrti Vin brine za kćerku pokojnog kolege. Danas puni 21 godinu. Iako njenog oca više nema tu, ujak Vin Diesel se trudi da joj bude očinska figura i da joj pruži ljubav. 

To je dokazao i rođendanskom čestitkom kojom je raznježio pratitelje na Instagramu. 

 

Naime, Vin je podijelio sliku 21-godišnje Medow i njegove 4-godišnje kćerkice Pauline, koju je nazvao upravo po poginulome prijatelju. 

No, ono što je bitno je opis: 

– Mogao bih reći da sam ponosan na to kakav osoba postaješ… ali, istina je da sam uvijek bio ponosan na tebe. Sretan rođendan, Meadow! Znam da je tvoj 21. rođendan i da ga slaviš u Japanu, ali porodica za tebe ima tortu koja te čeka kada se vratiš, zato požuri. Volim te, malena. Ujak Vin. 

Meadow je komentirala:

– Hvala ti puno. Ne mogu dočekati da te vidim uskoro. I moje male anđele. Volim te.

Instagram/Vin Diesel 

Od kada je Paul tragično izgubio život prije skoro šest godina, Meadow je stvorila poseban odnos sa porodicom Vin Diesela te s njegovom djecom provodi puno vremena. 

Isto tako, ponosna kćerka uspomenu na oca čuva i održavajući “Paul Walker Foundation” koja se bavi očuvanjem okoliša, oceana i divljna. 

View this post on Instagram

happy birthday to the loveliest soul I’ll ever know

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti