Angelina Jolie: Htjela sam se preseliti, no Brad se tome protivio

Piše: Redakcija

Poznata glumica Angelina Jolie krasi naslovnicu novog broja Harper’s Bazaar časopisa, a u intervjuu koji je dala za ovaj medij je, između ostalog, govorila o razvodu od Brada Pitta i borbi za starateljstvo nad njihovom djecom.

– Htjela sam se preseliti, no Brad se tome protivio. Trenutno djeca moraju biti u blizini oca, no kada svi napune 18 godina, definitivno ću živjeti van granica SAD-a – rekla je ona. 

Angelina je priznala da su joj upravo djeca pomogla da prođe kroz prilično težak životni period koji joj je razvod donio. 

– Moja djeca me najbolje poznaju i pomogli su mi da upoznam samu sebe. I oni su prošli kroz puno toga što ih je osnažilo. 

Slavna glumica se osvrnula i na činjenicu da su joj u posljednjoj deceniji uklonjeni jajnici, a prošla je i dvostruku mastektomiju. 

– Puno se teže nositi s nevidljivim ožiljcima. Nekada vas povrijede, nekada vidite one koje volite da pate, ponekad ne možete biti slobodni onoliko koliko to želite. Ništa novo, no polako osjećam da mi se krv vraća u tijelo – istakla je. 

Pogledajte fotografije iz editorijala ovog magazina. 

https://www.instagram.com/p/B4fFQIclsvj/

https://www.instagram.com/p/B4fJKm8JSs1/

 

Pročitajte još