Bastian Schweinsteiger emotivnom porukom čestitao supruzi 32. rođendan

Piše: Redakcija

 

Foto: Instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović danas proslavlja 32. rođendan, a njen suprug Bastian Schweinsteiger odlučio je emotivnom porukom na društvenoj mreži Instagram čestitati rođendan voljenoj supruzi.

– Sretan rođendan najdivnijoj supruzi i majci. Imali smo sjajnu godinu zajedno i radujem se sljedećim godinama s tobom i našom porodicom – stoji u opisu njihove zajedničke fotografije.

Podsjećamo, Ana i Bastian su u vezi još od 2014., a vjenčanje su održali u Veneciji 2016. godine. Par je za goste i porodicu smjestio u hotel Aman Canal Grande sa sedam zvjezdica i cijelog su ga zakupili. Noćenje u ovom hotelu košta 4950 eura. U istom hotelu svadbeno slavlje imali su George Clooney i Amal Alamuddin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti