Odmor u Meksiku: Pjevačica pokazala zavidnu figuru i luksuz u kojem uživa zahvaljujući 35 godina starijem mužu

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Katharine McPhee Foster zna kako uživati u životu. Na Instagramu se pohvalila luksuznim odmorom u Meksiku na kojem je uživala sa svojim 35 godina starijim suprugom, muzičarem Davidom Fosterom.

Glumicaje objavila niz fotografija u kupaćim kostimima koji su istakli njenu savršenu liniju, ali i raskoš kojom je okružena. Na jednoj fotografiji pozira u plavom jednodijelnom kupaćem kostimu ispred helikoptera, a na drugoj na jahti ispred prekrasnih stjenovitih morskih obala.

Katharine i njen suprug, 70-godišnji David Foster, slavili su njegov rođendan u Meksiku, a na odmoru su navodno proveli sedam dana. Sve Katharininefotografije slikao je upravo David, koji se davno zaljubio u glumicu, no vjenčali su se ovog jula u Londonu pred 150 gostiju.

View this post on Instagram

Adios Mexico! ❤️👋🏼 🇲🇽

A post shared by Katharine McPhee Foster (@katharinefoster) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti