Brad Pitt je tužan zbog Angelininog intervjua: Ona ga prikazuje kao negativca

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Nekad su bili par iz snova u Hollywoodu, ali otako su se razveli 2016.godine, Angelina Jolie i Brad Pitt ne prestaju ratovati. U velikom intervjuu koji je dala za američki „Harper’s Bazar“, glumica je govorila i o velikom snu da s djecom živi izvan Amerike, ali ga nije ostvarila zbog svog bivšeg supruga.

-Voljela bih živjeti u inozemstvu, i to ću učiniti čim moja djeca napune 18 godina. Za sada moram ostati tu, gdje njihov otac živi – izjavila je Jolie.

Foto: AFP

Otkrila je i dio sporazuma vezanog za starateljstvo nad njihovo šestero djece (troje biološke i troje usvojene), dok se o finansijskim detaljima još uvijek dogovaraju. Razvod je, naglasila je, ostavio duboke ožiljke na njoj.

-Imam vidljive i nevidljive ožiljke. Nevidljivi su oni koji život otežavaju.

Foto: AFP

Angelinine izjave, tvrdi izvor američkog portala “HollywoodLife”, pogodile su Brada, naročito jer je uvijek bio fleksibilan kad je riječ o njenom putovanju s djecom izvan Amerike.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti