Novosti

Verica Rakočević: Usudila se uraditi ono čega se mnoge žene plaše

Njihova bračna sreća započela je prije šest godina, jednog od posljednjeg dana ljeta, kada je Verica, u inat svima koji su je osuđivali, izgovorila sudbonosno da čovjeku svog života.

Ona se nikada nije previše osvrtala na komentare i kritike, ali daleko od toga da ih nije primjećivala. Čuvena kreatorka objavila je jučer na Instagramu fotografiju svog supruga i podijelila poruku koja je odmah privukla mnogo pažnje.

View this post on Instagram

Tog 19.septembra pre sest godina Srbija i susedi nam behu uzasnuti dogadjajem , gde se jedna zena usudila , ne da izadje na pice, nego uda, za muskarca mladjeg 35 godina.Prizemni razlozi, ona ume a on moze, i jos toliko projekcija onih koji ne umeju vise, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i jos mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA.Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duse, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u nocnim razgovorima koji bi pocinjali uvece a zavrsavali se sutradan.Cesto se zalostila sto tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako ce jednoga dana sve doci na svoje.I dolazi polako.Posle koncerta u Narodnom pozoristu gde je publika plakala od emocije koju je slao 27.novembra na prestiznoj bini Kolarceve zaduzbine bice izvedeno delo “LAZARUS” u koje je moj divni Meda utkao svu caroliju svoga talenta.Pozivam vas, da uzivate sat vremena, u onome u cemu ja uzivam vise od sest godina.

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

– Tog 19. septembra prije šest godina Srbija i komšije su bili užasnuti događajem, gdje se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona umije, a on može, i još toliko projekcija onih koji ne umiju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila dio njegove vjekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uvečer, a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umjetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako – napisala je Verica.

Među onima koji su joj odmah uputili podršku i divljenje našao se i veliki broj slavnih dama kao što su Mirjana Bobić Mojsilović i Jelena Bačić Alimpić, a svakako se izdvaja poruka Suzane Mančić.

– Vas dvoje ste sretni, dopunjujete jedno drugo, podržavate jedno drugo. Vi ste dvije kreativne duše koje su se prepoznale i to je to –  napisala je poznata voditeljka.

Pratite nas na društvenim mrežama