Verica Rakočević: Usudila se uraditi ono čega se mnoge žene plaše

Piše: Redakcija

Njihova bračna sreća započela je prije šest godina, jednog od posljednjeg dana ljeta, kada je Verica, u inat svima koji su je osuđivali, izgovorila sudbonosno da čovjeku svog života.

Ona se nikada nije previše osvrtala na komentare i kritike, ali daleko od toga da ih nije primjećivala. Čuvena kreatorka objavila je jučer na Instagramu fotografiju svog supruga i podijelila poruku koja je odmah privukla mnogo pažnje.

https://www.instagram.com/p/B4kvzuRhOXJ/

– Tog 19. septembra prije šest godina Srbija i komšije su bili užasnuti događajem, gdje se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego uda, za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona umije, a on može, i još toliko projekcija onih koji ne umiju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila dio njegove vjekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uvečer, a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umjetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako – napisala je Verica.

https://www.instagram.com/p/Bz_x1YxIg_V/

Među onima koji su joj odmah uputili podršku i divljenje našao se i veliki broj slavnih dama kao što su Mirjana Bobić Mojsilović i Jelena Bačić Alimpić, a svakako se izdvaja poruka Suzane Mančić.

– Vas dvoje ste sretni, dopunjujete jedno drugo, podržavate jedno drugo. Vi ste dvije kreativne duše koje su se prepoznale i to je to –  napisala je poznata voditeljka.

Pročitajte još