Neočekivana reakcija popularnog kuhara na novu vezu njegove kćerke

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Kada je objavila fotografiju s novim dečkom, kćerka poznatog kuhara Gordona Ramsaya, 18-godišnja Tilly, svi su bili poprilično iznenađeni. Naime, Gordon je nedavno rekao da Tilly izlazi sa sinom chefa Gina D’Acampoa, Lucianom, ali je ona ipak otkrila da je riječ o drugoj osobi. Uz fotografiju na kojoj je sa Sethom Mackom napisala je da on njen jedini pravi dečko. 

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Matilda Ramsay (@tillyramsay) on

Tata koji je bio šokiran situacijom, komentirao joj je fotografiju i postavio pomalo neočekivano pitanje. Napisao je kratko “wtf”, odnosno, “što je**te?”

Njene sestre našalile su pa su kazale da su se i one bile u ovoj situaciji.

Italijanski chef Gino D’Acampo u showu “The Morning” rekao je kako je oduševljen što Tilly izlazis njegovim sinom, no s obzirom na novu fotografiju, čini se da među njima zapravo ništa nije bilo.

– Poznaju se već nekoliko godina. Ne želim puno govoriti o tome jer me se ne tiče, ali super je što moj sin izlazi s Gordonovom kćerkom. Sad ga imam čime živcirati – kazao je. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti