Prvo pojavljivanje vojvoda od Sussexa s članovima kraljevske porodice nakon Harryjevog priznanja da nije u najboljim odnosima s bratom

Piše: Redakcija

Ovo je prvi javni susret dvojice braće nakon objavljenog dokumentarca ITV televizije ‘Harry & Meghan: An African Journey’, u kojem se princ Harry dotaknuo svog odnosa s bratom, princom Williamom, te priznao šuškanja da zaista nije u najboljim odnosima s bratom. Nakon ove izjave mnogi su s nestrpljenjem očekivali njihov novi susret, kao i njihovih supruga. Susret kraljevske porodice dogodio se u subotu navečer na svečanosti koja se održava dan prije Remembrance Sundaya u Royal Albert Hallu. Prinčevi Harry i William na događaj su stigli u pratnji svojih supruga, ali odvojeno.

AFP

AFP

Posljednji put braća su u javnosti službeno viđeni zajedno u julu ove godine na krštenju Harryjevog i Meghaninog sina Archieja. Neslužbeno su snimljeni nekoliko dana kasnije na polo utakmici na kojoj su obojica braće sudjelovala, dok su njihove supruge s djecom zdušno navijale.

AFP

Za dolazak u Royal Albert Hall, Meghan i Kate odlučile su se za sličan stajling, te su se obje pojavile u tamnim haljinama ukrašenim crvenim makom, cvijetom koji se koristi od 1921. u spomen na vojnike koji su poginuli u oba svjetska rata, dok su prinčevi Harry i William obukli crna odijela s istim kravatama crvenih i crnih pruga. Pridružili su im se i ostali članovi kraljevske porodice, među kojima su kraljica Elizabeta, princ Charles, Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, princeza Anne, princ Edward i Sophie, grofica od Wessexa.

Pročitajte još