Coleen Rooney nakon tri mjeseca skrivanja objavila intimne trenutke sa suprugom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Prije dva mjeseca slavni fudbaler Wayne Rooney krasio je naslovnice svjetskih tabloida zbog navodne ponovne prevare svoje supruge, kada je uhvaćen u ludoj zabavi s nepoznatom Amerikankom. Zbog toga se na neko vrijeme Coleen Rooney povukla iz javnosti, a sada je dokazala da njihovoj ljubavi koja traje više od jedanaest godina nitko i ništa ne može naštetit.

Nakon skoro tri mjeseca šutnje i nemojavljivanja u javnosti i medijima, gospođa Rooney objavila je fotografiju sa suprugom. Na svom Twitter profilu pokazala je kako uživa sa suprugom i još jednim parom u večernjem izlasku u Londonu.

– Prošlo je neko vrijeme… Sjajno je tokom sedmice izaći na druženje s dragim prijateljima – poručila je 33-godišnjakinja. Dobro raspoloženi parovi nisu skidali osmijehe s lica, a u suprugovom društvu Coleen je naprosto blistala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti