Uzrok smrti nije poznat: Preminula mlada glumica

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Laurel Griggs, 13-godišnja glumica koja je najpoznatija po ulogama u mjuziklu “Mačka na vrućem limenom krovu”, preminula je iznenada, a uzrok smrti tek treba biti otkriven, piše “Metro”. Mlada glumica igrala je i Ivanku u filmu “Once'”sa samo 17 mjeseci. Također je učestvovala u “Cafe Societyju” 2016. te u TV serijama “Louie” i “Bubble Guppies”. 

View this post on Instagram

choo choo

A post shared by {Laurel Griggs} (@laurelgriggs_) on

– Duboko sam pogođena zbog iznenadnog gubitka jedne od svojih sestara. Laurel – bila si uvijek nasmijana i uvijek si nasmijala druge ljude. Tako sam neizmjerno zahvalna što sam te upoznala. Nikada nećete biti zaboravljeni, i nikada vas nećemo prestati voljeti. Svi iz porodice imat ćemo te u mislima. Počivaj u miru – napisala je Eliza Holland Madore, koja je također glumila Ivanku u filmu “Once”.

View this post on Instagram

lost in wonderland…

A post shared by {Laurel Griggs} (@laurelgriggs_) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti