Godinu kasnije: Slavni glumac ne želi upoznati kćerku

Piše: Redakcija

Poznati holivudski glumac Owen Wilson, kojeg smo zavoljeli kroz uloge u nekim od najpopularnijih komedija, ima troje djece s tri različite žene, a njegove fanove je šokirala vijest da svoju najmlađu kćerku nije nikad ni upoznao. Otkrila je to njegova bivša djevojka Varunie Vongsvirates  za “Daily Mail”. 

– Nikada nije upoznao Lylu. On pomaže samo finansijski, no to nikada nije ni bilo potrebno. Lyla treba oca. Ironično je to što Owen stalno na filmu glumi oca, a sopstvenu kćerku nikada nije ni upoznao  – rekla je ona. 

Varunie je glumcu poručila da bi trebao izdvojiti vrijeme za svoju kćerku. 

– Trebao bi vidjeti svoju kćerku. Nevjerovatna je, mnogo propuštatš. Izgleda baš kao ti – istakla je ona. 

Podsjećamo, slavni glumac u početku nije ni vjerovao da je Lyla njegova kćerka, te je tražio test očinstva. No, kada je dokazano da joj jeste otac, na sudu je izjavio da ne želi starateljstvo nad djevojčicom. Slavni glumac kontakt sa sinovima iz prethodne dvije veze uredno održava.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti