Justin Bieber još jednom pokazao romantičnu stranu

Piše: Redakcija

Osim što Justin Bieber i Hailey Baldwin ne prestaju s iskazivanjem ljubavi na društvenim mrežama, izgleda da su isti i u stvarnosti. Naime, 25-godišnji pjevač jučer je poveo 22-godišnju suprugu na vožnju motociklom po Beverly Hillsu. Manekenka se čvrsto držala za supruga, a sudeći po izrazima lica, u njega je imala puno povjerenja. Fotografije mladog bračnog para rastopile su milione fanova širom svijeta.

https://www.instagram.com/p/B4tJXGbn0e1/

Podsjećamo, nakon tajnog i intimnog općinskog vjenčanja održanog prošle godine u New Yorku, manekenka Hailey Baldwin i pjevač Justin Bieber vjenčali su se prošle sedmice u luksuznom resortu Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini pred 154 zvanice. Svoju pozivnicu između ostalih dobili su Kendall Jenner, Camila Morrone i Joan Smalls, Kylie Jenner s kćerkicom Stormi, Usher, Jaden Smith, Justine Skye, Dan Smyers i Shay Mooney , Kris Jenner, Corey Gamble, kao i Bieberov menadžer Scooter Braun.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti