Novosti

Maid Hećimović postao tata: Stigao je Rayan

Poznati bh. pjevač, Maid Hećimović po prvi put postao je otac. Njegova ljepša polovina, supruga Ajla donijela je na svijet sina kojem su dali ime Rayan. Kako bi svoju sreću podijelio s porodicom, prijateljima, ali i pratiteljima na Instagramu, Maid je objavio story u kojem je otkrio ime sina.

Podsjećamo, Maid i Ajla su krajem juna dali intervju za naš magazin u kojem je Maid otkrio trenutak kada je saznao da će postati tata.

– Imao sam nastup u Tesliću kada me je Ajla nazvala i rekla: „Postat ćeš tata“. U tom momentu sam se osjećao i čudno i lijepo. Ne može se to riječima opisati, jer u suštini nikada nismo skroz spremni. Nekako ti je drago, ali ne znaš šta bi, da li bi zaplakao ili bi se smijao. U svakom slučaju, čovjek bude jako sretan i to je logičan slijed događaja nakon svega te nemam neki strah. Trudnoća je došla u pravo vrijeme i baš se radujem. Zanima me kako će izgledati, na koga će ličiti, kakvo ćemo mu ime dati, kakvog će karaktera biti, hoće li imati neke talente, šta će naslijediti od Ajle, a šta od mene… – kaže Maid.

 

Pratite nas na društvenim mrežama