Tužne vijesti u porodici Baldwin nakon četvrtog mjeseca trudnoće

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Alec i Hilaria Baldwin uskoro su trebali postati roditelji petog djeteta, ali na Instagramu su podijelili tužne vijesti. Beba je na svijet trebala doći na proljeće iduće godine, a cijela porodica je shrvana. Naime, Hilari je pobacila, te je ovu tragediju svojim obožavateljima saopćila u videu. 

– Neizmjerno nam je teško s vama podlijeliti najtežu vijest da smo danas izgubili našu bebu koja je imala četiri mjeseca. Iako smo u ovom trenutku potpuno shrvani, skupit ćemo snage kako bi prebrodili i ovu tragediju. Neizmjerno smo sretni što već imamo četvero zdrave djece i čvrsti u zajedničkoj namjeri da ih ne ispuštamo iz vida – stoji u Hilarijinoj objavi.

View this post on Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all…but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now…I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say…I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi…that’s all I ask ❤️

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Tužna mama je podijelila i kako je prekid trudnoće objasnila svojoj kćerki Carmen.

– Nisam okolišala i rekla sam joj da ipak neće upoznati novu bebu. Obećala sam joj pritom da ćemo se svakako potruditi da dobije novog brata ili sestru, samo malo kasnije – napisala je.

View this post on Instagram

Happy Halloween… love the 🦄 family

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Podsjećamo, par je u braku od 2012. godine. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti