Fotografijom raznježili pratitelje na Instagramu: Najmlađa kćerka Cristiana Ronalda proslavlja drugi rođendan

Piše: Redakcija

Najmlađa kćerka Cristiana Ronalda, Alana Martina danas slavi drugi rođendan. Ona je četvrto dijete fudbaleske zvijezde, a prvo njegove izabranice Georgine Rodriguez. Slavni fudbaler još ima osmogodišnjeg sina Cristiana i bilzance Evu i Matea koji imaju jednu i po godinu. Njegovo troje djece rodile su surogat majke.

Alana Martina rođena je u Madridu, a Cristiano i Georgina su je javnosti prvi put pokazali u decembru 2017. godine, tri sedmice nakon što je rođena, na naslovnici španskog magazina Hola. Ponosni roditelji kćerkici su čestitali rođendan objavivši fotografije na Instagram profilima, a fotografije su za kratko vrijeme dobile nekoliko stotina hiljada lajkova, te mnoštvo komentara njihovih fanova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti