Maid Hećimović nakon rođenja sina za Azru: Još uvijek nisam svjestan

Piše: Redakcija

Foto: Tea Pejić

Poznati bh. pjevač Maid Hećimović i njegova supruga Ajla su prije dva dana dobili sina Rayana, a Maid za naš magazin otkriva kako se osjeća povodom nove uloge u svom životu. 

– Vjerujte da još uvijek nisam svjestan. To su neki nezaboravni momenti. Jedva čekam da dođe kući pa da mogu na pravi način uživati u njemu – kaže Maid i dodaje da bi sin i supruga kući trebali doći u petak. 

 Maid je vijest da je postao otac otkrio na svom Instagram profilu.  

 

Podsjećamo, Maid i Ajla su krajem juna dali intervju za naš magazin u kojem je Maid otkrio trenutak kada je saznao da će postati tata.

– Imao sam nastup u Tesliću kada me je Ajla nazvala i rekla: „Postat ćeš tata“. U tom momentu sam se osjećao i čudno i lijepo. Ne može se to riječima opisati, jer u suštini nikada nismo skroz spremni. Nekako ti je drago, ali ne znaš šta bi, da li bi zaplakao ili bi se smijao. U svakom slučaju, čovjek bude jako sretan i to je logičan slijed događaja nakon svega te nemam neki strah. Trudnoća je došla u pravo vrijeme i baš se radujem. Zanima me kako će izgledati, na koga će ličiti, kakvo ćemo mu ime dati, kakvog će karaktera biti, hoće li imati neke talente, šta će naslijediti od Ajle, a šta od mene… – rekao je on tada. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti