Anabela progovorila o braku s Gagijem: Krila sam modrice od batina

Piše: Redakcija

Anabela Atijas progovorila je o potresnim detaljima iz braka s Gagijem Đoganijem. Par je zajedno bio 14 godina, a razlišli su se prije deset. Tek sada, pjevačica je otkrila da je krila modrice kada ju je tadašnji muž tukao.

– Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je vidjela kroz debeli sloj pudera, koji je bio namjenjen za maske u pozorištu – ispričala je Anabela za srbijanske medije i dodala:

– Gagi je moja daleka prošlost i ne vraćam se na priče o njemu i našem braku. Iz tog odnosa sam izašla čista kao suza. Dala sam sve od sebe da naša grupa opstane. To je bilo nemoguće, jer je Gagi slušao svog brata Đoleta. Po ugovoru je trebalo da zarađujem 100 eura po nastupu, a u slučaju napuštanja grupe, morala sam da izađem iz stana u kome sam živjela sa djecom – rekla je. 

View this post on Instagram

Volimo te Masice 🥰🥳 @masahairstudiokristal

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Podsjećamo, Anabela se nedavno razvela i od supruga Andreja Atijasa. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti