Jennifer Lopez o neugodnoj situaciji: Reditelj mi je rekao da skinem majicu

Piše: Redakcija

AFP

Poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez je zajedno s kolegicama Renee Zellweger, Laurom Dern, Lupitom Nyong’o, Awkwafinom i Scarlett Johansson učestvovala u panelu na kojem se govorilo o utjecaju žena u svijetu zabave. Poseban naglasak stavili su na odnos muškaraca prema ženama, a Jennifer je tom prilikom otkrila da je jednom prilikom doživjela prilično neugodnu situaciju koja se dogodila prije nekoliko godina. 

– Reditelj me pitao da skinem majicu. Htio je vidjeti moje grudi iako nismo bili na setu – rekla je ona i dodala da ju je to pitao iako je s njom u prostoriji bila još i dizajnerica. 

No, učesnice panela su zaključile i to da su muškarci danas dosta oprezniji kada je u pitanju odnos prema ženama. 

– Jedan mi je gospodin rekao da se više ne sastaje sa ženama nasamo, te da se uvijek pobrine da je još neko u prostoriji, a kako ne bi došlo do nesporazuma – rekla je Renee Zellweger. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti